3

Lite omvänt

Posted by Bina on 2011-09-19 in 2011 |

Det var meningen att jag skulle läsa Bloodlines (Richelle Mead) förra veckan. Istället tog jag mig an att läsa Skulduggery Pleasant (Derek Landy) som var tvungen att lämnas tillbaka till biblioteket.

Men nu, äntligen. Bloodlines! Som jag längtat. Det sa bara swoosh och drygt hundra sidor är lästa. Bra, bra. Verkar som om den är bättre än förväntat. Skrattade högt åt det längst ned på sidan 47. De få som satt på bussen vände sig om och stirrade konstigt på mig. Mindre bra.

När jag har läst färdig kommer en rencension att dyka upp, det lovar jag. Tyvärr känns det redan som om boken är för kort 🙁

Tags: , , ,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.