5

Det snurrar mycket nu

Posted by Bina on 2011-09-14 in 2011 |

Jag vet inte var jag ska börja. Har så mycket tankar med vad jag vill göra med en text att jag inte har någon aning om jag ens borde göra något åt det. Det är en spännande tanke, att bara flytta det närmare i tiden, göra det enklare att ta på. Men det innebär också grymt mycket arbete som jag inte vet om jag har tid eller ork för just nu. Jag tänker på hur det skulle vara när det är färdigt och får en wow-känsla, att det faktiskt kan bli riktigt bra. Varför gjorde jag inte så från början?

Att genomföra detta kräver inte så mycket av själva historien – jag har redan karaktärerna, deras repliker (som kommer behöva anpassas), världsbygget och mycket annat jag inte kommer på just nu. Det är bara tanken på att flytta allt från den trygga grund den står på som gör mig orolig, men om jag lyckas skulle det vara häftigt.

Tags:

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.