3

Bara sådär

Posted by Bina on 2011-09-20 in 2011 |

Ibland känns det allt bra hopplöst. Allt man gör (läs: skriver) blir bara skit. Det spelar ingen roll hur bra jag tyckte om det förut. Nu har jag tröttnat, vill inte göra något mer på det där tills jag får lusten tillbaka. Men den ständiga frågan lyder ändå; Vad ska jag skriva på nu? Det bara kliar i fingrarna att inte ha något att göra.

Satte mig ned med ett block, frågade sambon om lite smågrejor, funderade ett tag och (hör och häpna!) skrev en kort synopsis. Många viktiga nyckelscener finns nedpunktade, så jag ska bara göra riktig text av dem. Typ, snart. Måste tänka lite till först.

Skissade i alla fall och kom fram till detta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En barnbok. Kanske med bilder, kanske utan. Får se. Först måste jag skriva den.

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.