2

Det är krig

Posted by Bina on 2011-09-06 in 2011 |

“Var inte så jävla nervös”, säger jag.
“Tala till dig själv”, säger sambon. “Vad har du egentligen att vara nervös över?”
“Jag ska dra ut en tand. En stor, äcklig jävla visdomstand. Sist jag gjorde något som kan jämföras med det var när jag drog ut 5 mjölktänder för att få plats med tandställningen.”
“Jag måste göra mig av med en bil. Det har jag inte gjort förut. Jag har bara köpt bilar.”
“Den sitter i alla fall inte fast på dig.”
“Nästan.”

Tags:

2 Comments

 • Fia Filur says:

  Hehe 🙂 Inget kul med visdomstand dock 🙁 Själv har jag dragit ut massa mjölktänder plus vanliga för de inte fick plats i munnen, men har hittills sluppit visdomständerna. Hoppas de stannar kvar för de växer åt fel håll! 🙁

  Förresten, har du fått din Bloodlines? Först tar de bort den från Cdon och nu är den försenad från Adlibris. Känns som jag aldrig kommer att få den.

  • Bina says:

   Mina växer också åt fel håll. De ligger helt ner och trycker på de andra tänderna som en ångvält, vilket gör att jag ofta har ont i käken.

   Jag har Bloodlines. Hos Posten. Har inte hämtat ut än (fy skäms!). Utlämningsstället ligger åt helt fel håll och aldrig “på vägen” till något annat. Nej, jag får väl ta en liten omväg när jag kommer från tandläkaren imorgon, bara för att ha något bra att läsa när jag ligger och tycker synd om mig själv 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.