4

Kan man vara för insatt?

Posted by Bina on 2011-09-11 in 2011 |

Jag hade en mardröm natten till idag. Det handlade inte om ett monster under sängen och inte heller att jag dränktes i djupt vatten. Det handlade inte ens om att mitt liv var i fara. Det handlade om ett manus jag nyligen påbörjat. Nej, det fick inte liv och attackerade mig med papercuts – jag sa ju att mitt liv inte var i fara.

Av någon anledning hade jag skickat iväg det till någon … obetydlig, antar jag … Den här personen läste bara det första stycket och vägrade läsa mer. Hon (fick för mig att det var en hon) klagade på att jag verkligen inte kunde skriva så som jag gjorde. Det var helt fel enligt alla skrivregler som finns. Hon tyckte inte ens om första meningen som jag kämpat så mycket med.

Allt det här gjorde mig så ledsen att jag jag var tvungen att kolla upp nu direkt på morgonen vad det är jag egentligen har skrivit, och om jag har råkat skickat iväg manuset till någon. Men jag har inte delat med mig av det någon gång och jag är definitivt nöjd med början. Ändå hänger den där mardrömskänslan kvar.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.