1

Igår var inte igår utan för väldigt länge sedan

Posted by Bina on 2011-08-30 in 2011 |

När man pratar med jämngamla kompisar som man vuxit upp med händer det att man pratar om just minnen. Jag och en vän kom på att vi börjar bli gamla när vi minns saker som skedde under 90-talet och kom på att det inte längre är 00-10-decenniumet som gäller nu, utan 10-20-decenniumet. Jag menar, det var var tio år sedan Sagan om Ringen-filmerna gjordes, och jag minns fortfarande tydligt hur det var att se första filmen och längta till nästa.

En annan sak som vi grävde fram var den här musikvideon (som jag tydligen nördade under ett tag då jag fortfarande kommer ihåg vartenda ord):

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.