4

Små irriterande saker

Posted by Bina on 2011-08-27 in 2011 |

Sitter här igen och läser igenom det jag skrivit, försöker redigera, försöker lägga till och ta bort scener. Allt skulle gå så mycket bättre om de tekniska prylarna fungerade som de ska. Tyvärr är det något krux med elsladden, vilken jag tycker är den viktigaste saken som bör fungera. Datorn har som bäst en batteritid på runt 5 timmar, men det är ändå irriterande att inte veta om jag kan fortsätta skriva när tiden runnit ut. Ibland får datorn kontakt, ibland inte. Den lilla gröna lampan slocknar och tänds om vartannat. Så fort jag ändrar position eller bara råkar snudda vid sladden kan lampan slockna.

Tags: , ,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.