2

Hålla löften

Posted by Bina on 2011-08-26 in 2011 |
Jag minns att jag någon gång i vintras övertalade sambon att vi skulle börja prenumerera på denna underbara tidning. Han var inte intresserad, men jag skulle absolut läsa allt vi fick hem. Han gav med sig och jag var duktig som läste nummer 4, 5 och 6 när de kom hem. Det höll inte längre än så.
Nu sitter jag här med en hög … olästa … och en gratisbok som landade i brevlådan under gårdagen. Tur att jag fortfarande inte har fått tillbaka skrivlusten. Jag kan i lugn och ro beta av dessa och hoppas att inspirationen kommer springande för att rädda mig. Nu undrar jag bara vad som har hänt med nummer 8. Komsi komsi, jag vet att du gömmer dig någonstans i lägenheten!

Tags: , ,

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.