0

Suck…

Posted by Bina on 2011-04-05 in 2011 |

Var på biblioteket för att hämta hem en lååååång boklista. Sprang runt ett tag, men kunde bara hitta en själv (stadsbiblioteket är ganska stort, känner mig vilsen varje gång jag är där). Frågade en bibliotekarie som sprang med mig ett tag. Till och med hon hade det svårt. Hälften av böckerna var borta och andra hälften stod inte där jag tyckte att de borde. En ungdomsfantasy stod bland “vuxenböckerna”, kategori “Romaner” (???).

Biblioteket-Bina, 1-0. Nästa gång ska jag vinna. Och gå om.

Ja, på tal om de böcker som inte fanns. Fick ett meddelande alldeles nyss. De har hittat på dem. Synd bara att det är fem minuter innan stängning. Tar ju tjugo minuter bara att ta sig ned.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.